Categories Handbal

Rămân datori la capitolul rezultate!!!

Echipa de handbal CSM Oradea a cedat în confruntarea cu Universitatea Cluj-Napoca în ziua a 2-a turneului al 2-lea din cadrul Seriei C în Divizia A – ediția 2020/21. Partida desfășurată vineri (22.01) s-a încheiat cu scorul de 31-37.

Prima jumătate a fost echilibrată, lucru ilustrat de faptul că formația clujeană a avut un avantaj minim după 30 minute de joc. Scorul era de 16-15. Apărarea CSM-ului a cedat, similar partidei precedente, în repriza secundă, când a încasat din nou peste 20 goluri.

Marcatorii formației orădene: Potera – 9 goluri, Szakacs – 7, Mateaș și A. Farcaș – câte 3, Băban, Radu și Criste – câte 2, Gal, Huțan și Bora – câte un gol fiecare. Antrenorul George Tăutu a mizat pe portarii Duma și Ene. De asemenea, au jucat Bandi și Breban.

În urma acestui joc, CSM Oradea rămâne cu două victorii din cinci partide disputate în actuala ediție de campionat, Formația din Cluj obține a 3-a victorie, având un rezultat de egalitate și o înfrângere.

Sâmbătă (23.01), cu începere de la ora 12:00, CSM Oradea se duelează cu AHC Potaissa Turda. Meciul contează pentru runda a 6-a din turul competiției.

About Author