Categories Tenis

Simona Halep gata pentru startul sezonului 2021

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a declarat ca exista diferente marti intre Adelaide si Melbourne privind conditiile de carantinare si de pregatire ale jucatoarelor in vederea Australian Open, conform news.ro.

„Avem conditii foarte bune. Cei de aici, din Adelaide, si-au dat silinta foarte mult, sunt reguli foarte stricte de securitate. In principiu, ele seamana cu ce e la Melbourne, avem patru ore si jumatate in care putem sa iesim din camera si doar pentru a merge la teren. Tenisul este aproximativ doua ore”, a explicat tehnicianul.

Simona Halep se poate pregati cu toti antrenorii

„Singura diferenta majora, si asta este data de politica fiecarui stat in parte, este ca aici avem voie sa mergem toti la teren. E permis accesul celor din grup. In rest, suntem izolati, nu ne vedem cu nimeni alticineva din celelalte grupuri, avem trasee diferite, totul este practic separat”, a declarat Apostu-Efremov.

„Dezavantajele sunt ca nu ne putem antrena pe terenurile de la Australian Open si nu o vom face pentru ca, dupa ce Simona va juca acel demonstrativ, vom pleca a doua zi, sambata, si acolo nu se fac antrenamente sambata, pentru ca trebuie sa reconfigureze totul pentru turneul care incepe duminica”, a mai spus antrenorul.

Simona Halep beneficiaza de balcon in camera de hotel

„Aici avem balcon, suntem intr-un aparthotel, comparativ cu Melbourne, unde sunt camere de hotel. Din punct de vedere al timpului de antrenament este la fel, si aici si la Melbourne. Nu ne-am antrenat mai mult de doua ore. In ultimele doua zile a fost foarte cald si e bine ca avem si aceasta oazie, sa intalnim si temperaturi inalte”, a incheiat antrenorul Simonei Halep.

About Author