Categories Baschet

Adversar de calibru pentru orădeni în play-off

Miercuri (03.02), la Munchen (Germania), s-a desfășurat tragerea la sorți pentru stabilirea confruntărilor din playoff-ul FIBA Europe Cup – ediția 2020/21. Astfel, CSM CSU Oradea și-a descoperit următorul oponent în arena internațională.

Calificată de pe locul al 3-lea în Grupa D, formația roș-albastră a fost inclusă în urna valorică 2. Înaintea extragerii, CSM CSU Oradea avea șapte variante de adversar, singura echipă din prima urnă valorică inelgibil pentru bihoreni fiind BC CSU Sibiu, fost adversar în faza grupelor.

În urma extragerii s-a stabilit că tripla campioană a României se va confrunta cu BC Dnipro Va fi o singură partidă, direct eliminatorie, programată pentru data de 23 martie 2021. În eventualitatea unei victorii, echipa antrenată de Cristian Achim va avansa în sferturile de finală, unde se va duela cu învingătoarea dintre BC Parma și Rilski Sportist. Acest meci s-ar desfășura pe data de 25 martie anul curent.

Optimile și sferturile de finală se vor desfășura în cadrul unor bule epidemiologice, în a 2-a jumătate a lunii martie. Locul de desfășurare al acestor bule urmează să fie stabilit și anunțat.

Câștigătoarele meciurilor din sferturile de finală avansează la Final Four. Acesta se va desfășura tot sub forma unei bule epidemiologice, între 21-26 aprilie anul curent. Locul de desfășurare al fazei finale va fi stabilit după ce se cunosc echipele calificate.

About Author