Categories Handbal

Învinse la ultima reprezentație a turneului

CSU Oradea a fost la un pas de a furniza marea surpriză a turneului 2 de la Tg. Jiu, ce a contat pentru seria B a Diviziei A de handbal feminin. Orădencele au cedat cu greu în fața liderului grupei, CSM Tg. Jiu, scor 25-27, neînvins până acum și cel care în tur s-a impus la o diferență de 15 goluri. Cu un joc de echipă perfect orchestrat de pe margine de Sebastian Tudor, formația din Tg. Jiu a suflat ceva mai ușurată abia pe finalul primei reprize, când s-a desprins la cinci goluri, 16-11. Primele minute ale părții secunde au readus însă emoțiile pe banca tehnică gorjeană. CSU Oradea a avut un forcing ce a redus ecartul la un singur gol pe tabelă, 16-15. A urmat o perioadă bună în care s-a mers umăr lângă umăr, astfel că înaintea ultimelor două minute din joc diferența a fost aceiași, de un singur gol, 25-24 pentru gorjence. Două inexactități în ofensivă ale orădencelor au făcut ca CSM Tg. Jiu să scape în final în învingătoare deși Oradea a avut ultimul cuvânt prin Roxana Boldor care a înscris la ultima fază, printr-o aruncare de la 9 metri, stabilind astfel scorul final, 27-25 pentru gazdele turneului doi.
Disputa dintre CSM Tg. Jiu și CSU Oradea a contat pentru ultima rund[ a turneului 2, dar prima returului seriei B. Următorul turneu al diviziei A, seria B, este programat în perioada 5-7 martie.
CSU Oradea: Crina Pintea, Raluca Fulgescu – Duțu 5, Abodi 4, Tudose 4, Vrabie 1, Zegrean, Surducan, Toma 1, Horj, A. Pop, Corondan, Hercuț 2, Boldor 7, Deaconu 1. Antrenor: Sebastian Tudor.

About Author