Categories Baschet

Intri în sală să vezi finala, doar în anumite condiții

Suporterii CSM Oradea care doresc să asiste la primele două meciuri ale finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21, programate a se desfășura la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 9 și 11 iunie 2021 sunt invitați să parcurgă informațiile furnizate în acest text.

Programul primelor două meciuri:

Meciul 1 – Miercuri (09.06), la BT Arena din Cluj-Napoca
Meciul 2 – Vineri (11.06), la BT Arena din Cluj-Napoca
Orele de începere ale partidelor urmează să fie comunicate.

Clubul organizator, U-BT Cluj-Napoca a oferit următoarele informații referitor la condițiile actuale, în contextul pandemiei COVID-19, de acces în incinta BT Arena:

CONDIȚII GENERALE DE ACCES
U-BT Cluj-Napoca emite bilete la meciul 1 din Finala Ligii Naționale de Baschet, U-Banca Transilvania vs. CSM Oradea, pentru până la 25% din capacitatea sălii BTarena.
Având în vedere legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista următoarele categorii de persoane:

𝗔. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; documente necesare la intrare în sala: adeverința de vaccinare (pe hârtie sau pe telefon) și un act de identitate;

𝗕. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sala: adeverință care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate;

𝗖. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; documente necesare la intrare în sala: testul care confirmă infectarea cu virusul SARS-CoV-2 sau adeverința de vindecat și un act de identitate;

𝗗. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sala: adeverința care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate. Testele achiziționate din farmacie nu sunt valabile. Clubul U-Banca Transilvania 𝘃𝗮 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮 𝘂𝗻 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 rapidă lângă BTarea, pe Aleea Stadionului lângă restaurantul 4Champions. Testarea este 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗨𝗜𝗧𝗔 pentru fanii care prezintă biletul la meci. 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺: 𝗺𝗶𝗲𝗿𝗰𝘂𝗿𝗶 𝘀̦𝗶 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝟭𝟮.𝟬𝟬 𝗹𝗮 𝟭𝟴.𝟯𝟬.

La intrarea în sală, toți participanții vor fi supuși unui triaj epidemiologic. Masca este obligatorie astfel încât să acopere gura și nasul, pe toate durata în care participanții se află în interiorul sălii.

MINORI
• Copiii până la 3 ani inclusiv nu trebuie testați anti-COVID 19 și au acces în sală fără rezervarea locului;
• Copiii între 3 ani și 16 ani inclusiv trebuie să se înscrie într-una dintre categoriile B, C sau D descrise mai sus și urmează procedurile aferente;
• Copiii peste 16 ani trebuie să se înscrie într-una dintre categoriile A, B, C sau D descrise mai sus și urmează procedurile aferente.

ACHIZIȚIONARE BILETE
Suporterii CSM Oradea care doresc să asiste la Meciurile 1 și 2 ale finalei Ligii Naționale de baschet masculin au rezervat un sector de tribună în BT Arena. Pentru achiziționarea biletelor aceștia trebuie să se înscrie printr-un e-mail transmis către adresa fancsm@csmoradea.ro cu titlul “FINALA LNBM – Meciurile 1 și 2” în care să precizeze următoarele:

Numele complet.
Număr de telefon pentru contact.
Să confirme că se încadrează în oricare din condițiile de acces prezentate mai sus, iar la intrarea în BT Arena să prezinte documentele justificative.
Este obligatorie respectarea locului tipărit pe bilet și ocuparea scaunului care este marcat cu bulină verde.
Prețul unui bilet 15 lei (se plătește la fața locului).
CSM Oradea va centraliza solicitările suporterilor orădeni și le va comunica organizatorului, U-BT Cluj-Napoca, urmând să țină legătura cu doritorii pentru a le facilita accesul la cele două meciuri de la Cluj-Napoca cu mențiunea respectării condițiilor impuse de organizator în baza protocolului medical al Federației Române de Baschet în vigoare.

Suporterii sunt rugați să țină cont de faptul că la intrarea în BT Arena trebuie să prezinte documente justificative pentru vaccinare/testare și actul de identitate!

Transportul nu este asigurat!

Menționăm că organizatorul își rezervă dreptul de a elimina din sală orice persoană care nu respectă prevederile legale precum și indicațiile organizatorilor sau ale reprezentanților de securitate.

About Author