Superbă performanță pentru AEK Oradea

Ani de zile, formația de mini fotbal AEK Oradea s-a dovedit a fi una dintre pretendentele la medaliile naționale. Mereu parcă le-a lipsit ceva, sau mai bine spus au fost acolo ratând de multe ori la mustață medaliile.

A veni însă și răsplata pentru Spiros Baltsavias & Co. Mereu, fără ezitare a încercat să aducă un plus echipei pe care a înființato în urmă cu mulți, multi ani. Fotbalul s-a deszvoltat, AEK Oradea a ținut mereu pasul cu noutățile și au demonstrat că se poate. Duminică 4 iulie, au câștigat titlul național.

O performnță extrem de importantă pentru mini fotbalul de la noii din țară. Oradea apare din nou pe harta fotbalului, chiar dacă deocamdată pe teren mic, cum se spune. I-au dobândit în finală pe cei de la Ploiești, scurt 2-0, în condițiile în care echipa ajuns la o maturitate deplină. Iar dacă vor continua pe aceeași linie, e posibil ca ani de zile de acum înainte AEK Oradea să rămână o forță în acest iubit sport. Chiar dacă în viața echipei autoritățile locale nu se implică sub nicio formță, Oradea merita un titlu. Merita pentru că au dus spectacolul la alt nivel, merita pentru emulația din jurul echipei, merita pentru primii pionieri care au rămas alături de echipă, Iova, Teșan sau Câmpan, merita pentru că Spiros a renunțat la multe și a investtit masiv în echipă pentru a ajunge la un nivel extrem de ridicat. E momentul lor, e momentul ca acest mic brand AEK să se bucure de realizările unui colectiv deosebit. Sunt convins că vor urma și alte performanțe. notabile. Spiro nu se va opri aici, iar următoarele obiective vor fi pe plan internațional. Oradea merită tot ce e mai bun în sportul cu o popularitate la nivel mondial, an de an. Cine nu crede în această echip, nu înțelege deloc fenomenul care te poate face cunoscut la nivel național, dar numai după ani de zile de muncă.

AEK Oradea: Răzvan Egri – Marius Balogh, Adrian Micaș, Răzvan Fărcuța, Andrei Ferik, Bogdan Mintaș, Dragan Paulevici, Claudiu Codoban, Alex Jurcuț și Adrian Iova. Antrenori: Spiros Baltsavias și Cristi Teșan.

About Author