O prietenie sinceră, aduce titlul național

Au trecut mulți ani decând Spiro și Ioviță au colaborat împreună. La baza din Ioșia, a început totul. S-au mai bine zis o prietenie în adevăratul sens al cuvântului. Anii au trecut, pe la echipă s-au perindatr mulți prieteni cu fotbaliștii. Acum s-a ajuns la alt nivel. Au venit cei care chiar fac performanță. Multe nerealizări au fost pur și simplu ghinion. Anii au trecut, și a venit rândul celor de la Oradea. A venit rândul pentru că au meritat.

Au găsit în cele din urmă formula câștigătoare. Cei mai mulți dintre cei care citesc aceste rânduri poate nu înțeleg ce înseamnă un titlul național, În orice sport individual sau de echipă, olimpic sau neolimpic, la masculin sau feminin. Titlul național reprezintă faptul că ești cel mai bun din țară. Și nu e deloc simplu. Mai ales la echipe.

De-a lungul anilor Oradea a avut multe titluri naționale, în diferite sporturi, fotbal, baschet, polo, scrimă, judo, boz=x, lupte, popice sau mai știu eu ce. A venit rândul sportului rege în condiții speciale, și anume pe teren redus. Este primul titlu național pentru Bihor și Oradea. Merită tot respectul. Nu poți spune că sunt eroi, dar sunt campioni naționali. Un titlul pentru care au muncit și care merită tot respectul. Acest titlu s-a născut din numeroasele întreceri pe care le-a organizat Sporos la nivel municipal și județean, iar răsplata a venit. Sunt convins că vor continua pe aceeași linie. ceea ce vreau să subliniez (că eșa simt), Oradea se va abona la medalii în viitor. Iar acest aspect va deschide alte perspective în viitor.

About Author