Categories Baschet

Achiziție importantă pentru vicecampioni

Alexandre Gavrilovic (foto în alb) este noul jucător al CSM Oradea. În vârstă de 30 ani, posesor al dublei cetățenii Serbia-Franța, acesta evoluează la poziția 5. Noul component al vicecampioanei României sosește de la o echipă care a evoluat la turneul final Basketball Champions League – ediția 2020/21.

Jucător puternic și mobil, Gavrilovic sosește la Oradea pentru a aduce un plus de forță în spațiul de trei secunde. El se remarcă în ambele faze ale jocului, fiind foarte util în apărare, atât din punct de vedere individual, cât și colectiv.

Înalt de 2.08 metri, Gavrilovic sosește în România după două sezoane în Liga VTB. El a jucat în sezonul 2020/21 pentru Nizhny Novgorod, alături de care a bifat 21 apariții în amintita competiție. Alex a contribuit cu 5.5 puncte, 2.5 recuperări, 0.7 pase decisive în 14 minute pe meci, având 57% la aruncările de două puncte și un indice de 5.7 la eficiență.

Garlon Green a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea. Baschetbalistul originar din Texas va juca și în sezonul competițional 2021/22 în roșu și albastru.

Născut pe 11 ianuarie 1991, înalt de 2.01 metri, Green evoluează la pozițiile 3-4. El a sosit la scurt timp după startul ediției precedente de campionat de la Anwil Wlocklawek, formație angrenată în primul eșalon baschetbalistic al Poloniei.

Absolvent al Texas Christian University (TCU), instituție pe care a frecventat-o între 2009 și 2013, sportivul originar din Houston, se află în fața celui de-al 9-lea sezon al carierei sale profesioniste. El a mai jucat în America, Australia, Japonia, respectiv Europa.

About Author