Handbaliștii orădeni au revenit la antrenamente

Echipa de handbal masculin CSM Oradea s-a reunit luni (02.08), la Arena Antonio Alexe. Antrenorul principal George Tăutu, directorul sportiv Nicușor Vașadi și noul manager el secției Mircea Samarghitan i-au întâmpinat pe sportivi. Aceștia s-au reunit, urmând ca de marți să demareze antrenamentele, planul fiind acela ca noul sezon competițional să demareze la mijlocul lunii septembrie.

George Tăutu, antrenorul principal al echipei CSM Oradea, a anunțat că va construi un lot de jucători cu mai multă experiență pentru startul noului sezon competițional. El a precizat:

Este clar că ne dorim o evoluție mult mai bună decât anul trecut. Eu îmi doresc să fim în careul de patru. Acum depinde, în funcție de câte echipe vor fi în grupă, dar perspectiva este clar de mult mai bine. Mi-am dorit să creez un nucleu de jucători cu mai multă experiență. De asta am și apelat la unii jucători cu care am mai colaborat și în anii trecuți. Sper să facem o treabă mult mai bună decât anul trecut. Acesta este primul obiectiv.

About Author