Categories Baschet

Viitoare casă luată la picior de secția de baschet a CSM Oradea

CSM CSU Oradea va demara campania continentală în sezonul competițional 2021/22 cu două meciuri pe teren propriu. Roș-albaștrii vor primi vizita reprezentantei Poloniei, respectiv pe cea a câștigătoarei turneului de calificare în primele două etape din Grupa H a FIBA Europe Cup.

Aventura pe plan internațional este programată să demareze pe data de 13 octombrie anul curent. Prima fază a grupelor se dispută pe parcursul a șase săptămâni consecutive. Se poate observa că, după ce primele două etape se dispută pe teren propriu, urmează trei deplasări consecutive în cupele europene pentru roș-albaștri.

Iată programul formației orădene în prima fază a grupelor din FIBA Europe Cup – ediția 2021/22:

13 octombrie, vs Legia Varșovia (acasă)
20 octombrie, vs Câștigător turneu preliminar (acasă)
27 octombrie, vs Szolnok Olajbanyasz (deplasare)
3 noiembrie, vs Legia Varșovia (deplasare)
10 noiembrie, vs Câștigător turneu preliminar (deplasare)
17 noiembrie, vs Szolnok Olajbanyasz (acasă)
Amintim că cinci echipe se vor confrunta în cadrul turneului preliminar pentru obținerea unui loc în Grupa H a FIBA Europe Cup. Acestea sunt Ironi Ness Ziona (Israel, deținătoarea FIBA Europe Cup), GGMT Viena (Austria, locul 7), BC Parnu (Estonia, locul 5), Keravnos (Cipru, vicecampioana), FC Porto (Portugalia, vicecampioana).

Miercuri (25.08) se va desfășura o ședință online între FIBA Europe și echipele participante în FIBA Europe Cup. Atunci se va definitiva calendarul turneelor preliminare și data/ora de începere a meciurilor din prima fază a grupelor. Acestea pot suferi modificări ulterior, în cazul în care apar modificări de ultim moment.

Într-o altă ordine de idei, echipa a făcut o vizita la noua sală polivalentă care încă nu a fost finalizată pentru a vedea unde își vor desfășura activitatea în viitor.

About Author