Disputele interne modificate în funcție de programul internațional

CSM CSU Oradea va demara campania continentală în sezonul competițional 2021/22 pe teren propriu. Roș-albaștrii vor primi vizita reprezentantei Poloniei în prima etapă din Grupa H a FIBA Europe Cup.

Ulterior, formația orădeană va susține trei meciuri consecutive în deplasare în această campanie, pentru ca apoi să susțină ultimele două partide din faza inaugurală a grupelor în propriul fief. Aventura pe plan internațional este programată să demareze pe data de 13 octombrie anul curent. Prima fază a grupelor se dispută pe parcursul a șase săptămâni consecutive.

Miercuri (25.08), în cadrul unei ședințe online organizată de FIBA Europe, cu participarea reprezentanților echipelor angrenate în FIBA Europe Cup, respectiv cu o parte a cluburilor participante în preliminariile Basketball Champions League ce și-au manifestat intenția de a juca în grupele FIBA Europe Cup dacă nu se califică în grupele competiției superioare, s-au stabilit datele și orele de începere ale majorității meciurilor din prima fază a grupelor.

Iată programul formației orădene în prima fază a grupelor din FIBA Europe Cup – ediția 2021/22:

13 octombrie, ora 19:00, vs Legia Varșovia (acasă)
20 octombrie, * vs Câștigător turneu preliminar (deplasare)
27 octombrie, ora 19:00, vs Szolnok Olajbanyasz (deplasare)
3 noiembrie, ora 20:00, vs Legia Varșovia (deplasare)
10 noiembrie, * vs Câștigător turneu preliminar (acasă)
17 noiembrie, ora 19:00 vs Szolnok Olajbanyasz (acasă)

  • Ora de începere a meciurilor din etapele 2 și 5 va fi cunoscută după încheierea turneului preliminar.
    ** Datele și orele de începere ale tuturor jocurilor pot suferi modificări ulterioare din diferite motive.

Cinci echipe se vor confrunta în cadrul turneului preliminar pentru obținerea unui loc în Grupa H a FIBA Europe Cup. Acestea sunt Ironi Ness Ziona (Israel, deținătoarea FIBA Europe Cup), GGMT Viena (Austria, locul 7), BC Parnu (Estonia, locul 5), Keravnos (Cipru, vicecampioana), FC Porto (Portugalia, vicecampioana).

About Author