Categories Fotbal

Valoarea jucătorilor de rezervă, fac diferența

Miercuri 22 septembrie, CAO Oradea a prăsit Cupa României după ce a cedat pe propriul teren scor 0-1 (0-0) cu cei de la FC Hermannstadt:,Oorădenii au dat o replică curajoasă unei echipe net superioare ca fizic, organizare sau pregătire fizică, În primele minute, orădenii au avut inițiativa, Chitaș fiind blocat pe dreapta în urma unei acțiuni personale. După 20 minute partida s-a echilibrat, sibienii au pus stăpânire pe mijlocul terenului iar de aici, lipsa fazelor de poartă. În partea a doua de la cabine oaspeții au ieșit mult mai deciși să tranșeze disputa în favoarea lor.

Au dominat minute bune, dar au ratat în careul advers, find blocați de fundașii adverși. Pe final de meci, nou intratul Sîntean a făcut diferența cu o execuție pe sub portarul advers din interiorul careului. În prelungiri orădenii au irosit două bune oportuntăți, loviturile libere fiind executate slab, iar Lezeu cu capul din patru metri a trimis peste. Victorie absolut meritată pentru vizitatori, o echipă bună de Liga a 2-a, care s-a mobilizat pe final pentr un succes care îi duce în faza următoare a întrecerii. Pentru orădeni parcursul ăîn Cupă României a fost o experință în plas în fața unor adverari mai valoroși, putând trage unele concluzii, și anume încă nu suntem pregătiți pentru un nivel superior. Chiar dacă printr-o conjunctură favorabilă vor ajuge săluăte pentru promovare. CAO nu e pregătită în acest moment din multe puncte de vedere iar drespre viitor se poate vorbi mult mai concret după schimbările din iarnă. Pînă atunci însă trebuie să se concentreze pe jocurile din campionat, mult mai importante în ceea ce privește o nouă viziune pentru viitorul fotbalului bihorean.

CA Oradea: Ad. Barabaș – Porumb (Hosu 59′), Chitaș (Lezeu 74′), C-tin. Roșu, Ioviță (D. Cîrjan 87′), R. Ardelean (M. Kovacs 87′), Gunie, Cr. Copil, Letan (cpt.), D. Stan, Andr. Gheorghiță (Marina 74′)
Rezerve neutilizate: Bob – Șt. Meșter, Andr. Popa, Sautiut
Antrenor: Florin Farcaș

FC Hermannstadt: Muțiu – Tomșa, Bejan, Issah, Opruț (cpt.), Alhassan, L. Niță (Andr. Lungu 46′), Buzan (C. Popescu 46′), Bucuroiu (Pantea 88′), Balaure (P. Petrescu 64′), Plazonja (Sîntean 64′)
Rezerve neutilizate: I. Pop – I. Stoica, Iaru, Elbers
Antrenor: Marius Măldărășanu

About Author