Categories Tenis

Gabi Ruse eliminată, Irina Begu merge mai departe

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (92 WTA) a fost învinsă în primul tur de pe tabloul principal al turneului Masters WTA 1000 de la Indian Wells, fiind eliminată de franceza Alize Cornet (64 WTA). Irina Begu s-a calificat miercuri seara în turul secund.

Gabriela Ruse a fost învinsă cu scorul de 6-3, 7-6, după două ore și 10 minute de joc.

Ruse a început bine, realizând un break chiar în game-ul de debut, dar nu a reușit să-și valorifice avantajul, de la 2-0 ea pierzând 5 jocuri la rând.

Setul secund a fost decis la tiebreak, după ce Ruse a ratat două mingi de set la 5-4.

ADVERTISING

Pentru câștigarea celor două meciuri din calificări Gabriela Ruse va fi recompensată cu 30 de puncte WTA, iar pentru prezența în primul tur al tabloului principal de la Indian Wells, ea va primi 18.155 USD și 1 punct WTA.

Pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells mai iau startul trei sportive din România: Simona Halep (17 WTA), cap de serie numărul 11 și Sorana Cîrstea (42 WTA) şi cap de serie numărul 32 vor intra în competiție doar din turul doi, în timp ce Irina Begu (61 WTA) a învins în primul tur, miercuri seara, pe franceza Fiona Ferro (83 WTA), cu 6-2, 7-6 (2) și o va întâlni pe favorita numărul 31, elvețiana Jil Teichmann, care a beneficiat de un prim tur liber.

About Author