Categories Fotbal

100% Adrian Mutu va fi noul selecționer al României!!!

Mihai Stoichiță, director tehnic al Federației Române de Fotbal, a anunțat că Mutu nu este o variantă luată în calcul pentru funcția de selecționer, întrucât ‘Briliantul’ va semna cu o echipă din Ungaria.

“Probabil că Adrian va primi un contract… am înţeles din Ungaria, de la o echipă bună”, a spus Stoichiță la Digisport.

Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciurile din noiembrie
”Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

Eu am contract până în noiembrie, mai departe este treaba Federației. Oferte au fost până acum și le-am refuzat. Din punctul ăsta de vedere vă dau cuvântul meu că nu am niciun contact, nicio ofertă. Nu mă poate întoarce nimic, nici măcar soția. Și dacă Federația ar face o ofertă, nu aș accepta.

E un ciclu care s-a terminat. Federației nu am ce să îi reproșez. Am ezitat la început să vin la echipa națională pentru că aș fi vrut să termin campania pe care am avut-o la tineret. Văzând lucrurile care s-au întâmplat acolo, m-am ambiționat și am acceptat să vin la echipa mare. Am luat echipa la un baraj, o predau la fel pentru că obiectivul este locul întâi sau locul doi”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă de la finalul meciului cu Armenia, scor 1-0.

Dacă le va învinge pe Islanda și Liechtenstein, România va merge la primul baraj, indiferent de ce fac Armenia și Macedonia de Nord în noiembrie.

About Author