Karateka orădeni se fac remarcați la Cupa României

Federaţia Română de Kempo a organizat sâmbătă, 16 octombrie la sala Apollo din Bucureşti, Cupa României de Semi-Kempo pentru copii juniori şi seniori.
Printre cluburile participante s-au aflat şi echipele orădene Crişul (director Pető Dalma Csilla, antrenor Tulkos Romeo , instructor Denisa Cotuţ) şi King Do-Lions (instructor Magyar Zsolt). Este de menţionat faptul că secţia de Kempo din cadrul clubului Crişul este cea mai nouă secţie , fiind înfiinţată în baza OMTS 617/24.08.2021.
Crişul a participat cu un număr de 8 sportivi şi a obţinut următoarele rezultateezultate:
5 locuri I, 1 loc II şi 1 loc III
Denisa Cotuţ locul l la senioare- 60 kg, David Sferle locul l la seniori +95 kg, Karina Mihuţa locul l la junioare 14-16 ani -60 kg, Patrick Andrei Irimuş locul l la junior 14-16 ani -50 kg, Răzvan Daniel Cotuţ locul l la junior 16-18 ani -70 kg, Sebastian Barbu locul ll la copii 12-14 ani -75 kg, Fodor Annamaria locul lll la copii 12-14 ani -50kg. La această competiţie a participat şi sportivul Balogh Roland care a reuşit să obţină locul V din cei 12 sportivi participanţi la categoria lui. Delegaţia clubului a fost însoţită şi de antrenorul secţiei de powerlifting, multiplul campion Florin Ionuţ Lupaş care se ocupă şi de pregătirea fizică a unor sportivi de la secţia de kempo.

King Do-Lions a participat cu un număr de 2 sportivi şi a obţinut următoarele rezultateezultate:
1 loc I şi 1 loc III
Rareş Casian Gavriluţ locul l la juniori 14-16 ani-90 kg şi Murguly Mihai locul lll la juniori 14-16 ani-60 kg.

“Mă bucur mult pentru rezultatele celor două cluburi. Ne-am atins obiectivele propuse, activitatea noastră fiind apreciată şi de dl Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo. Sportivii noştri ne-au reprezentat cu mare succes la acest concurs , au conştientizat nivelul de pregătire în această ramură sportivă, majoritatea provenind din taekwon-do. Obiectivul pe care ni l-am propus este să creştem numărul sportvilor din baza de selecţie astfel incât la Campionatele naţionale din 2022 să putem participa cu un număr mai mare de sportivi, obţinând cât mai multe clasări pe podium.” – Tulkos Romeo (preşedinte King Do-Lions Oradea)

About Author