Nadia Comăneci este și va rămâne UNICĂ!!!

Nadia Comăneci se menține într-o formă fizică de invidiat la cei aproape 60 de ani pe care îi va împlini pe 12 noiembrie, intrând zilnic în sala de gimnastică unde, nu de puține ori, execută exercițiile care i-au adus celebritatea.

Ajunsă la o vârstă pe care nu și-o arată, „Zeița de la Montreal” a postat, miercuri, un film pe Twitter în care și-a încântat fanii cu un exercițiu la bârnă. Este adevărat, bârna a fost la… sol, însă Nadia Comăneci a arătat că și-a păstrat dexteritatea din perioada în care cucerea lumea cu exercițiile sale de nota 10.

„E ca mersul pe bicicletă… Lucruri pe care nu le uiți niciodată”, a scris Nadia Comăneci pe Twitter.

Anterior acestei postări, Nadia Comăneci a executat un exercițiu la sol, care a fost imortalizat de soțul ei, Bart Conner. Și acest filmuleț a fost împărtășit fanilor din întreaga lume, prin intermediul rețelelor de socializare. În 2021 s-a împlinit 45 de ani de când Nadia Comăneci a obţinut primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice, la Montreal, Canada.

După primul 10 de la Montreal, au urmat alte şase note maxime pentru sportiva din Onești. Ziariştii străini au numit-o pe Nadia Comăneci „Zeiţa de la Montreal”, imediat după performanța sportivei pe atunci în vârstă de 14 ani.

Anul acesta, în aprilie, Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit nunta de argint, la cei 25 de ani de căsnicie. Cei doi au un băiat de 15 ani, Paul Dylan.
Citeşte întreaga ştire: Nadia Comăneci, exercițiu pe bârnă la aproape 60 de ani. „E ca mersul pe bicicletă”

About Author