Categories Polo

Nenorocitul de covid oprește disputele din bazin

Federația Română de Polo a anunțat reprogramarea mai multor competiții programate în următoarele aproximativ trei săptămâni ca urmare a noilor măsuri restrictive impuse de autorități la nivel național în contextul pandemiei COVID-19.

Redăm comunicatul transmis în cursul zilei de marți (26.10) de forul de specialitate către structurile afiliate:

În conformitate cu hotararea Biroului Federal cuprinsa in procesul-verbal nr.245 al ședintei din data de 25.10.2021 va aducem cunoștință că în cadrul acestei ședințe s-au decis următoarele:

  1. Reprogramarea la o data ulterioara a:

– turneului de junioare 015 din saptamana 28-31 octombrie 2021;
– turneului zona Nord Copii din saptamana 04-07.11.2021;
– turneului de Junioare 019 din saptamana 12-14.11.2021;
– Cupei Romaniei la Senioare din saptamana 04-07.11.2021;
– meciurilor din Campionatul National de Seniori care implica deplasarea echipelor in alte localitati.

S-a hotarat de asemenea in unanimitate ca se vor desfasura conform programarilor, meciurile de seniori/juniori/copii care nu implica deplasarea echipelor in alte localități.

  1. Reprogramarea meciurilor restante se va face dupa ce se va renunta la masurile dispuse prin hotarare de guvern sau daca echipele care se vor deplasa in alte localitati si necesita cazare vor face dovada ca sportivii si stafful sunt vaccinati impotriva virusului SARS-Co V-2 si ca au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv ca se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. Pentru reprogramarea partidelor se va avea in vedere perioada competitionala disponibila urmand a fi consultate si cluburile cu privire la aceste aspect.

În acest sens vom reveni ulterior cu informații referitor la programul echipelor de seniori și juniori ale CSM Oradea la polo pe apă.

About Author