Categories Volei

Diferența de valoare evidentă

Echipa de volei feminin CSU Oradea a repurtat a patra victorie în acest sezon scor 3-0, în cadrul Divizie A2. Sâmbătă 20 noiembrie, în sala de jocuri sportive la Universitărții din Oradea, disputa a contat pentru etapa a 5-a, orădencele, antrenate de Mariana Szabo Alexi au dispus de CSM Medicina Târgu Mureș, după un joc fără istoric, dominat clar de la un capăt la celălalt de formația organizatoare.

Primul set al disputei a fost la discreția geadelor care au făcut o sumedenie de puncte doar din serviciu, fetele de la Târgu Mureș mult mai tinere având probleme mari la preluare.

Orădencele au încheiat repede conturile 25-10. Au urmat alte două seturi în care alb-albastrele au zburdat practic pe parchet în fața unei echipe care nu poate să emitîă pretenții. 25-11 și 25-10, au fost scorurile unei victorii mai mult decât favorabile.

CSU Oradea: Alexandra Breban, Andreea Maxim, Roxana Nistor Popovici, Roxana Haidu, Anca Pașca, Cătălina Bosuioc, Giulia Blaj, Maria Fâca Radu, Iuliana Fâca, Mădălina Pura, Nicole Lascuț, Andreea Ioniță. Libero: Alexandra Bicfalvi, Ioana Sanislav. Antrenor: Mariana Szabo Alexi; Team Manager: Paul Szabo Alexi.

About Author