Nu pot face față campioanei naționale

CSM Oradea a fost învinsă de Steaua București în primul meci din cadrul etapei a 7-a în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Rezultatul final al partidei desfășurate joi (25.11) a fost de 9-5.

Jocul a demarat favorabil echipei campioane. Aceasta a înscris primele două goluri și a terminat secvența inaugurală în avantaj, scor 4-1. Bucureștenii s-au desprins la 5-1, însă CSM-ul a redus din deficit, apropiindu-se la 5-2 după 16 minute de joc.

Orădenii au înscris primul gol din repriza a 3-a, dar a urmat un parțial de 3-0 în favoarea gazdelor. Astfel, s-a ajuns la un ecart maxim de cinci goluri, scor 8-3 și 9-4. Ultima reușită a partidei a purtat semnătura echipei bihorene. Au marcat pentru Steaua : Tudor Fulea 2 goluri, Tiberiu Negrean 1, Andrei Neamțu 1, Mihnea Gheorghe 1, Francesco Iudean 1, Vlad Georgescu 2, Vlad Dragomirescu 1

Marcatorii CSM Oradea au fost Alex Popoviciu și Mateja Asanovic, ambii cu câte două reușite fiecare, respectiv Istvan Szabo, cu un gol. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost lipsită la această partidă de Silvian Colodrovschi. Centrul echipei orădene a fost suspendat, având drept de joc la celălalt meci al rundei.

Vlad Georgescu și Tudor Fulea au înscris de câte două ori pentru Steaua București. Alți cinci jucători au punctat câte o dată pentru militari.

Acesta este primul eșec stagional pentru CSM Oradea, formație ce și-a câștigat primele 12 meciuri în Superliga Națională.

Vineri (26.11), cu începere de la ora 11:00, tot la bazinul Steaua, se va disputa cel de-al 2-lea meci dintre Steaua București și CSM Oradea.

About Author