Cristina Neagu salariu fabulos la CSM București

Ajunsă la 33 de ani, Cristina Neagu (foto) a luat decizia de a continua la CSM București. Cea mai bună handbalistă a României a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului care expiră în vara anului lui 2022. Fanatik anunță că sportiva va juca pentru „tigroaice” pentru încă două sezoane.
„Oficialii echipei vor să o țină pe handbalistă la echipă și după retragere, luând în calcul să îi ofere un post în cadrul clubului după ce își va încheia cariera”, scrie sursa citată. Potrivit noii înțelegeri, interul stânga va avea un salariu de aproximativ 20.000 de euro pe lună. În prezent, Neagu încasează lunar 17,500 de euro. Handbalista joacă la CSM din 2017.

Cristina Neagu este marea absențădin lotul României pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania (1-19 decembrie), dar și a turneului final. Liderul echipei naționale din ultimii ani a anunțat încă din primăvară că nu va juca la această întrecere, înainte de a suferi o nouă intervenție chirurigicală.
Acesta este și primul turneul final pe care îl ratează în ultimii 10 ani. A lipsit de la Mondialul din 2011, unde România a terminat pe locul 13, dar le-a legat pe următoarele patru, cea mai importantă performanță fiind acel loc 3 la Herning în 2015. În total, Cristina are la activ 6 Campionate Mondiale, 7 Campionate Europene și 2 participări la Jocurile Olimpice.

About Author