George Pușcaș a intrat în dizgrația conducerii de la Reading

George Puşcaş este pe lista neagră a lui Reading din pricina formei slabe din acest an.

George Puşcaş (foto în acțiune) a semnat cu Reading în 2019, pentru aproximativ 7,5 milioane de euro, după ce a impresionat la Campionatul European U21 din acel an.

Internaţionalul român a marcat atunci patru goluri în patru partide şi a fost ales în echipa ideală a turneului, alături de fotbalişti precum Dani Olmo, Dani Ceballos sau Lukas Klostermann.

Reading a observat forma bună a fotbalistului deţinut de Inter şi l-a considerat potrivit pentru stilul de joc din Championship, aducându-l la club fără ezitare.

După un prim sezon respectabil, în care a marcat 12 goluri în 38 de partide în campionat, forma atacantului român a luat-o la vale, iar George Puşcaş a ajuns pe lista neagră a echipei.

În al doilea sezon, internaţionalul român a mai jucat doar 21 de partide, marcând patru goluri, în timp ce în actuala stagiune, Puşcaş nu a introdus balonul în plasă în 20 de apariţii.

De fapt, ultimul gol al său, atât pentru club, cât şi pentru echipa naţională, a venit pe cinci aprilie, acum mai bine de opt luni.

George Puşcaş, OUT de la Reading
În urma unor accidentări din atacul lui Reading, Puşcaş a primit şansa de a fi titular, însă a dezamăgit atât de rău încât clubul a ales să îl aducă pe Andy Carroll la echipă, un veteran de 34 de ani, care nu mai jucase de luni bune.

Şi mai rău pentru Puşcaş este că fostul atacant al lui Liverpool şi Newcastle a început să marcheze regulat imediat după venire, astfel că i-a luat locul în primul 11, iar presa engleză anunţă că atacantul român se află la final de drum la Reading.

Jurnaliştii britanici dezvăluie că Puşcaş este pe lista neagră a lui Reading şi punctează că atacantul ar fi dorit în afara Angliei.

Aceştia mai notează că ”tricolorul” a arătat că are potenţial, însă timpul s-a scurs pentru a se putea impune la Reading, care ar prefera să îşi recupereze cât poate din suma de transfer plătită acum doi ani şi jumătate.

În perioada petrecută în Anglia, Puşcaş a reuşit să însumeze 85 de apariţii în toate competiţiile, în care a contribuit doar 18 goluri şi cinci pase decisive.

Pentru echipa naţională, fostul atacant al lui Inter a marcat de opt ori în 26 de apariţii.

About Author