Lotus Băile Felix schimbă din mers și mizează pe tineret

De câteva zile bune s-a tras cortina peste prima parte a sezonului 2021-2022 în fotbalul din Liga a 3-a. Conducerea celor de la Lotus Băile Felix în speță, Alex Krenek (foto dreapta) președinte și Gheorghe Ghiț antrenor principal au făcut o analiză a evoluției echipei. Obiectivul grupării bihorene este calificarea în play-off, deocamdată echipa se află în obiectiv. Pintea & co. sunt susținuți în cea mai mare parte de Primăria Sânmartin, plus o serie de sponsori importanți printre care și Nelu Cuc, un iubitor al fotbalului din comună.

De menționat faptul că la această oră, clubul are patru grupe de copii din zonă, iar aria de selecție este continuă. A fost semnat un contract de asociere cu LPS Bihorul Oradea în care zece jucători sunt pe ambele liste și pot juca pentru ambele cluburi.

„Având în vedere situația pandemică la nivel mondial cred că noi stăm bine, zilele acestea vom plăti salariile pe luna noiembrie. Încercăm să ducem stindardul fotbalului din comună mai departe și să facem ceva constructiv pentru sportul din Sânmartin. Sala de sport este ocupată cu centrul de vaccinare iar echipa de handbal are de suferit. Referitor la fotbal, am avut un sezon presedent mulțumitor, încă suntem în perioada de căutări. Am încercam să aducem un plus la echipă cu venirea unor jucător, care din păcate nu au confirmat. Făgărășanu, Adrian Popa, Tutuță și Balasz vor pleca de la echipă, și suntem în discuție cu doi jucători seniori, extrem de importanți. Ne dorim să reducem cheltuielile de masă și cazare, iar un jucător al nostru Vlad Costea va susține probe de joc la FC Botoșani. de el s-a interesat și cei de la Concordia Chiajna, vedem ce va fi. În cel mai scurt timp vom amenaja un nou teren în zona celui deja existent care să fie folositor și pentru grupele de juniori” avea să spună Alex Krenek.

La rândul său Gheorghe Ghiț spunea: Am avut o primă parte a sezonului foarte bună, cu rezultate pozitive după care din cauza accidentărilor și suspendărilor au apărut o serie de rezultate mai slabe. Cei care au venit de pe bancă nu au adus plususl necesar echipei. Aici e mult de vorbit, procesul de intruire este unul bun, trecerea de la juniori la seniori este extrem de dificilă. Cei trei juniori din teren sunt extrem de importanți pentru orice echipă, suntem în obiectiv și cu siguranță ne doritm mai mult. Lotus Băile Felix va relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului pe data de 17 ianuarie, vor efectua un stagiu de pregătire centralizată în Băile Felix, și deja au stabilit trei jocuri amicale, cu Foresta Tileagd, Șomii Lipova și Șimleul Silvaniei. În datele libere vor mai dori să dispute două jocuri. returul va debuta pe data de 12 martie, pe propriul teren cu FC Baia Mare.

About Author