Șanse mici pentru Novak Djokovic să joace la Australian Open

Șanse mici pentru Novak Djokovic să joace la Australian Open

Novak Djokovic (foto) nu va putea participa, cel mai probabil, anul acesta la Australian Open, după ce australienii i-au cerut să plece de urgență de la Antipozi din cauza unei probleme cu viza. Cosmin Hodor a comentat situația din Australia.

Novak Djokovic, care a primit marți o derogare medicală pentru a participa la primul turneu de Grand Slam al anului, a fost blocat miercuri pe aeroportul din Melbourne din cauza unei probleme cu viza. Potrivit presei australiene, jucătorul care a câștigat de 9 ori turneul Australian Open și care a luat marți avionul în direcția Melbourne după ce a anunțat obținerea acestei derogări, nu ar fi completat formularul corect pentru tipul de viză pe care l-a cerut.
Situația în care se află liderul ATP a fost comentată de Cosmin Hodor. Fostul director al turneului ATP de la București a spus că, din punctul său de vedere, incidentul ar fi putut fi evitat dacă Djokovic ar fi avut o altă atitudine.

„Șansele să participe ar fi fost mult mai mari dacă el n-ar fi postat absolut nimic pe social media. S-a iscat un întreg scandal pe social media în momentul în care el a postat din aeroport că se duce în Australia, pentru că a spus că a primit o derogare și toată lumea s-a alarmat în acel moment.