Categories Handbal

Final de minicantonament pentru handbaliștii orădeni

După șase zile de antrenamente intense la Stâna de Vale, secția de handbal masculin a CSM Oradea a revenit duminică 9 ianuarie în sală. Elevii lui George Tăutu au efectuat o ședință de pregătire de reacomodare cu efortul în sală și din nou cu mingea. De la stagiu de pregătire și primul antrenament de la revenirea în Arena „Antonio Alexe”, au lipsit Gheorghe Mateaș și Bogdan Munteanu în continuare accidentați.

Sezonul regulat a luat sfârșit, primele două echipe din cele patru serii ale Diviziai A vor lupta pentru cele două locuri care duc în Liga Națională. Se va juca dup sistemul fiecare cu fiecare 14 etape, deocamdată nu s-a stabilit modalitatea de desfășurare a competiției, campionat sau meciuri tip turneu. De asemenea întrecerea trebuia să înceapă pe data de 22 ianuarie, dar cel mai probabil va fi amânată pentru o dată ulterioră. Motivele sunt multiple.

Până atunci însă, orădenii vor disputa două jocuri amicale, ambele în deplasare vineri 14 ianuarie primul meci în compania formației CSU din Suceava, componentă a Ligii Naționale. Partida va avea loc la Turda. Duminică, CSM Oradea va juca duminică 16 ianuarie la Timișoatra cu SCM Politehnica Timișoara, ocupanta locului 12 din Liga Națională.
George Tăutu avea să spună după stagiul de pregătire:

„A fost o perioadă de pregătire intensă, de încărcare fizică. Băieții au răspuns bine la solicitări, au înțeles că trebuie să «tragă tare», pentru a avea o condiție fizică optimă pe parcursul sezonului”.

About Author