George Pușcaș înscrie din nou

Atacantul român George Puşcaş a marcat, sâmbătă, primul său gol în acest sezon al ligii secunde engleze de fotbal, însă Reading a pierdut cu 3-4 pe teren propriu în faţa formaţiei Huddersfield, în etapa a 28-a din Championship.

Puşcaş, care a fost integralist, a înscris în min. 23 al partidei, precedentul său gol în campionat datând de mai bine de nouă luni, din 5 aprilie 2021, când puncta în partida Reading – Derby County 3-1.

George Puşcaş a marcat pe 8 ianuarie în meciul pe care formaţia Reading l-a pierdut cu 1-2, în deplasare, cu Kidderminster Harriers, în turul al treilea al Cupei Angliei la fotbal.

În partida cu Huddersfield, pentru gazde au mai înscris Lucas Joao (5) şi Michael Morrison (45), în timp ce Danny Ward a reuşit un hat-trick pentru învingători (15, 25, 53), după ce luxemburghezul Danel Sinani (9) a semnat primul gol.

Puşcaş are un gol în 24 de meciuri în acest campionat.

Reading ocupă locul 21 în clasament (din 24 de echipe), fiind prima formaţie deasupra liniei retrogradării, cu 22 de puncte, în urma penalizării sale cu 6 puncte.

About Author