Daniel Pancu ales ca secund al selecționerului

Selecționerul echipei naționale de fotbal, Edward Iordănescu l-a ales pe Daniel Pancu ca și antrenor secund al echipei. Pe lista lui Iordănescu s-a aflat și Mihai Pintilii, însă acesta a preferat să continue la FCSB.
Pancu, un simbol al clubului Rapid, e fost internațional, având 27 de prezențe pentru prima reprezentativă, unde a înscris nouă goluri.

Daniel Pancu e dorit ca antrenor secund al României!

Pancu s-a înțeles deja cu federalii și va face parte din staff-ul echipei naționale/ Alături de Iordănescu se mai află Florin Constantinovici, tot antrenor secund, Leo Toader, antrenor cu portarii, Michele Ianucci și Alexandru Radu, analiști video, relatează ProSport.

Daniel Pancu (foto), față de Mihai Pintilii, are Licența A, adică poate fi trecut și-n acte ca „secund”. Fostul atacant va începe în acest an și cursurile Licenței Pro.

Iordănescu mai avea ca opțiuni pe lista pentru antrenori secunzi nume ca Adrian Iencsi și Ionuț Badea, omul care de luni a ales să preia UTA Arad, ca „principal”.

Daniel Pancu a avut mai multe oferte, din Qatar, Rusia sau Turcia, dar din cauza lipsei licenței Pro nu a putut oficializa nicio înțelegere. „Am primit telefoane din Qatar, din Rusia și din Turcia, dar sunt legat de mâini și de picioare. S-ar putea găsi și o soluție așa, dar nu vreau. Din 2015 am început, ăștia sunt pașii. Încă nu m-am înscris la Pro, pentru că trebuie să vină o comisie de la UEFA și mai durează încă trei luni până pot începe cursurile. Maximum un an durează cursurile” spuneaDaniel Pancu, la Digi Sport.

About Author