Categories Baschet

Desprinderea a avut loc în ultimul sfert

Timp de aproape 30 de minute echipa de baschet de la CSM Galați a fost egala vicecampioanei României CSM CSU Oradea, în jocul din etapa a 20-a din LNBM de la Sala Sporturilor Dunărea. La final formația bihoreană s-a impus cu scorul 86-60, după un joc în care echipa gălățeană a avut chiar avantaj de +7 pe tabelă.

La finalul primului parțial cele două echipe se aflau la egalitate, scor 14-14. Echilibrul pe tabelă s-a menținut și după a doua secvență, la pauza mare Oradea a intrat cu avantaj minim, scor 27-28, după ce pe parcursul actului secund CSM Galați a avut chiar și avantaj de 7 puncte. În sfertul trei, încheiat 21-14 în favoarea celor de la Oradea, echilibrul sa menținut până aproape de final. Cu trei minute rămase de jucat din sfert oaspeții au reușit un parțial 10-0 cu care s-au instalat la conducere, scor 39-49. În ultima parte a jocului beneficiind de o rotație superioară Oradea s-a distanțat, iar la final CSM a încheiat jocul cu -26, scor 60-86.

Veteranul Milos Pesic, 37 de ani, a fost cel mai bun marcator de la CSM Galați cu 15 puncte înscrise. Pentru CSM Galați au mai marcat: Matthew Richard Milon 10 puncte, Ferguson Masters 8 puncte, Maksim Sturanovic 6 puncte, Marius Ciotlăuș 5 puncte, David Stan 5 puncte, Christopher Michael Galbreath Jr 4 puncte, George Vlad 3 puncte, Kareem Brewton două puncte.

About Author