Categories Fotbal

Mircea Lucescu nu pleacă din Ucraina, deocamdată!!!

Rusia a început asaltul asupra Ucrainei, mai multe explozii fiind raportate în Odesa, Mariupol, Harkov, Nipru și Kramatorsk. Mircea Lucescu se află în Kiev și spune că nu are de gând să se întoarcă în România: ar fi un semn de lașitate.
Mircea Lucescu (foto, 76 de ani) este antrenorul celor de la Dinamo Kiev. Nu mai poate fi vorba despre fotbal în aceste momente, toate activitățile sportive fiind suspendate timp de o lună de zile în Ucraina.

„Vai de capul nostru ce ne este dat să trăim, n-aș fi crezut niciodată că mai este posibil așa ceva…Elțîn (n.r. Boris Elțîn) a lăsat lucrurile nepuse la punct… așa încurcate, neclarificate după destrămarea Uniunii Sovietice…

Lumea așteaptă, ce să facă? Totul depinde de ruși, nu de ucraineni, că nu ei atacă… Să vedem și ce efect au, dacă au, sancțiunile astea internaționale date rușilor.

Cum să vin? Păi să plec așa… Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva. În niciun caz…

Păi aș da un exemplu negativ pentru toată lumea… de frică, de panică, de neseriozitate… cum să fac așa ceva?” – Mircea Lucescu pentru Fanatik.

About Author