Diferență de valoare incontestabilă

CSM Oradea a învins Politehnica Cluj-Napoca, scor 24-2, în cel de-al 2-lea meci disputat joi (24.02), contând pentru sezonul regulat al Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Jocul a avut loc la bazinul Crișul.

Partida a demarat cu un gol marcat de clujeni, dar CSM-ul a reacționat și a înscris următoarele 23! Vizitatorii au mai punctat o dată, după care orădenii au stabilit rezultatul final. Scorul pe reprize: 6-1, 5-0, 7-0 și 6-1.

Marcatorii lui CSM Oradea au fost: Kirill Rustamov – 9 goluri, Viktor Kovats – 5 goluri, Istvan Szabo și Murat Shakenov – 3 goluri fiecare, Nichita Ilisia a înscris de două ori, iar Ferenc Czenk și Mateja Asanovic au marcat câte un gol giecare pentru CSM Oradea.

Primul meci al zilei s-a terminat cu scorul de 24-4. În urma acestei duble victorii, CSM Oradea are un bilanț general de 20-2 în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22.

Amintim că echipa orădeană se va deplasa în Turcia pentru un stagiu comun de pregătire cu Galatasaray Istanbul. La întoarcere, CSM-ul va întâlni pe Dinamo și Spotul Studențesc în Superliga Națională – ediția 2021/22. Ulterior, formația orădeană va încheia sezonul regulat pe teren propriu în cadrul dublei cu Steaua București.

About Author