Categories Fotbal

Aventura lui Claudiu Keseru la FCSB s-a încheiat

În urma victoriei cu FC Voluntari, Toni Petrea a dezvăluit că FCSB este aproape de a se despărţi de unul dintre atacanţii săi.

Claudiu Keşeru a revenit la FCSB în vara lui 2021, după şase ani de succes petrecuţi la Ludogorets, în care a devenit golgheterul all-time al campioanei Bulgariei.
Atacantul s-a întors la Bucureşti după ce fusese tras pe linie moartă la fosta echipă, iar Gigi Becali a fost de acord să îi ofere un salariu imens pentru Liga 1.

Internaţionalul român impresionase ultima dată când jucase pentru FCSB, iar, la fel ca Budescu, era printre favoriţii patronului înainte de revenire.

Dar Keşeru a avut aceeaşi soartă ca noul jucător al celor de la Voluntari, dar nu a putut lua aceeaşi decizie, de a părăsi clubul.

Întrucât jucase şi la Ludogorets în acest sezon, Claudiu Keşeru nu poate reprezenta o a treia echipă în acest sezon, conform regulamentului.

Aşadar, atacantul este ”blocat” la FCSB, iar, după ce a fost umilit la meciul cu FC Argeş, la ultima partidă nici nu a prins banca.

Ivan Mamut a fost preferat în locul său, fotbalist care a jucat la FCSB ultima dată la sfârşitul verii.
După încheierea partidei din etapa 30 a Ligii 1, Toni Petrea a anunţat că Claudiu Keşeru ar putea pleca de la FCSB, după cele două părţi se înţeleseseră că vor discuta încheierea colaborării la finalul sezonului regular.

”Sunt situaţii care apar, el se pregăteşte, e alături de echipă, în momentul în care e nevoie de el, va intra şi va încerca să joace cât mai bine.

About Author