Se mărește numărul bazelor sportive în Bihor

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, bihoreanul Cseke Attila, a anunțat că ministerul pe care-l conduce va aloca 21 de milioane de lei pentru construirea a două baze sportive în județul Bihor: la Sânmartin și Valea lui Mihai.

„Bazele sportive vor fi prevăzute cu teren pentru fotbal, dar și cu un teren multifuncțional pe care se vor putea derula activități sportive precum: handbal, baschet, volei și tenis. Utilizatorii vor avea la dispoziție și vestiare moderne”, a anunțat Cseke Attila.

Ambele obiective de investiții sunt prevăzute și cu camere pentru arbitri în cazul competițiilor, cameră tehnică, cabinet medical, birou, magazii pentru materiale sportive, grupuri sanitare pentru spectatori și o cameră pentru părinți/ protocol/VIP.

Băncile pentru rezerve și antrenori vor avea câte 14 scaune. Bazele sportive vor avea gradene pentru 500 de spectatori, instalație pentru iluminat nocturn și locuri de parcare.

În perioada următoare va fi demarată procedura de achiziție publică pentru a identifica un constructor. Termenul de finalizare a lucrărilor este de un an.

About Author