Categories Fotbal

Claudiu Keseru din nou în grațiile patronului!!!

Claudiu Keșeru (foto) a intrat în ultimele luni de contract cu FCSB, iar Gigi Becali l-a tras pe linie moartă din cauza salariului său considerat mult prea mare. Finanțatorul roș-albaștrilor a încercat să-l forțeze să rezilieze înțelegerea, însă fără succes, ceea ce a dus la neutilizarea atacantului de 35 de ani.

Vârful primește acum sfaturi de la un fost jucător, care a primit același „tratament”. Nicolae Dică și-a amintit de momentele în care finanțatorul l-a scos din lot în cel de-a doua sa aventură la FCSB, deși abia semnase.

Nicolae Dică îi dă sfaturi lui Claudiu Keșeru în conflictul cu Gigi Becali: „Când i se va oferi șansa, să joace foarte bine”
Fostul mijlocaș ofensiv spune că a încercat să se concentreze la antrenamente și a așteptat să primească o șansă. Din fericire pentru el, a fructificat-o, iar conflictul de la distanță cu Gigi Becali s-a stins.

„Am fost și eu în această situație în 2011, când m-am întors la Steaua. După 2-3 etape nu mai eram în lot. A venit un moment apoi când domnul Cârțu m-a introdus și am reușit să marchez două goluri, în meciul cu Bistrița.

Se poate întâmpla orice. Eu am continuat să mă antrenez, să-mi văd de treabă, am fost serios și când a fost nevoie de mine am intrat și am marcat.

Claudiu trebuie să se antreneze, chiar dacă nu va mai juca până la sfârșit este important să se antreneze, să fie sănătos. Important este ca atunci când i se va oferi șansa, să joace foarte bine.

Am văzut că atunci când a intrat pe teren, că a jucat 10 minute sau 80, a dat totul pe teren. Ăsta este un lucru important”, a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Claudiu Keșeru nu va mai rămâne la FCSB, din vară. Contractul îi expiră, iar pe Gigi Becali nu l-a convins. Sursă foto: SportPictures
Claudiu Keșeru și Gigi Becali s-au întâlnit intempestiv la baza din Berceni și au avut o discuție de câteva minute.

Patronul a recunoscut că îi va da o nouă șansă atacantului după ce s-au văzut și au purtat un scurt dialog.

„Da, m-am întâlnit cu el (n.r – cu Claudiu Keșeru), i-am spus: «Bă, o să mai primești șansă. Prima dată când ai venit erai bombă, am zis că poți juca la orice echipă, după aia nu mi-a mai plăcut de tine».

A zis că și-a revenit, că nu știu cum, că a fost iarna, gheață, nu știu cum, antrenamente, tralala. Bine, mă, o să mai primești o șansă, să mai vedem, poate avem nevoie de el, nu? Ce zice el, accidentare, Antalya, antrenamente, ce zicea el, nu știu”, a declarat Gigi Becali.

About Author