Categories Fotbal

Cel mai bine cotat arbitru din România a suferit un infarct!!!

Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai buni arbitri români, trece prin momente foarte grele. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost operat de urgență duminică seară, la Timișoara, după ce a suferit un infarct.
Potrivit unei persoane apropiate lui Hațegan, acesta s-ar fi simțit rău după antrenamentul fizic de ieri. După ce a ajuns acasă, arbitrul a simțit dureri puternice în piept și a decis să meargă la spital pentru un consult.
Medicii de la Arad i-au spus că a suferit un infarct și l-au transportat de urgență la Timișoara, unde a fost operat, fiindu-i montat un stent.
„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată lui Ovidiu Hațegan, potrivit SpecialArad.
Din fericire, acum, starea arbitrului este una bună. Potrivit GSP, duminică seară, după operație, Ovidiu Hațegan a vorbit cu cei din familia sa și cu personalul medical. Acesta va rămâne internat până la finalul săptămânii, pentru a fi monitorizat de către doctori.
Rămâne de văzut dacă va mai putea arbitra vreo partidă, în ciuda faptului că șansele de refacere sunt de 100%. Înainte de această problemă, Hațegan se afla pe lista pentru Campionatul Mondial din Qatar, alături de Istvan Kovacs, din care urmau să fie aleși 10 centrali.
Ovidiu Hațegan a arbitrat în acest sezon 28 de partide, dintre care 13 în Liga 1 și 6 în Champions League. Ultimul meci din campionatul României condus de arbitrul de 41 de ani s-a jucat pe 3 martie, fiind vorba despre FC Argeș – FCSB, în timp ce la nivel internațional a arbitrat ultima dată pe 17 martie, în Europa League, în duelul Olympique Lyon – FC Porto.

About Author