Categories Alte sporturi

Noi performanțe pentru sportivii de la Crișul Oradea

Polo:
Echipa de polo U13 si-a menținut poziția de lider în urma celui de al doilea turneu final desfășurat în weekend la bazinul Floreasca din București. Echipa a întâmpinat multe dificultăți de ordin medical, nu mai puțin de 5 copii fiind răciți, 2 dintre ei fiind trimiși a doua zi de competiție la Oradea. Cu toate acestea echipa condusă de Nicu Diaconu a inregistrat 5 victorii, un egal și o înfrîngere la limită. Suntem mândrii de devotamentul sportivilor și antrenorilor, implicarea parinților în susținerea echipei!C.N. Turneul 6 baschet U18
Antrenori: Diaconu Nicolae&Sava Dorin

Competiția: Înot:
La Bacău s-a desfașurat campionatulo național de juniori, tineret și seniori unde sportivii noștri au obținut rezultate remarcabile.
Bako Anastasia (deși a concurat într-o stare de sanatate precară) a obținut: Loc 2 proba 50m fluture tineret, loc 1 proba 50m liber tineret, loc 2 50m liber seniori, loc 2 proba 100m liber tineret și loc 2 proba100m liber seniori. Cupa de cea mai bună performanță din concurs pe punctaj FINA – loc 3 – tineret cu timpul de 26”31 la proba de 50m liber care este și calificare la C.E. de juniori care se va desfășura în luna iulie la Otopeni.
Antrenoare Madău Cristina.
Juniorul Cionca Luca loc 3 juniori proba 100m fluture, loc 5 50m fluture, loc 4 100m spate, Takacs Dominik loc8 100m spate Samuila Iris loc 4 jun. 100 m liber,loc 5 jun. 50m spate,loc 8jun. 200m mixt.
Antrenor: Oros Remus.

About Author