Categories Alte sporturi

Timpul nu va vindeca o astfel de durere!!!

Andrei Drăghici s-a oprit astăzi pentru ultima dată la Dinamo, clubul care i-a fost a doua casă în ultimii ani. A fost un popas discret, pe drumul spre Oradea, decis de părinții săi atât de greu încercați.
În jurul mașinii funerare ne-am adunat cu toții, colegi, prieteni și angajați ai Clubului Sportiv Dinamo pentru a-i aduce un ultim omagiu. L-am plâns, l-am aplaudat și i-am promis cu toții că nu-l vom uita niciodată.
Sâmbătă, după tragicul eveniment, băieții din echipa noastră de polo au făcut noapte albă. Dimineață, la prima oră, când au intrat în bazinul Dinamo, au găsit un porumbel brăzdând aerul în toate direcțiile. Nimeni nu a știut cum a ajuns acolo, mai ales că nu s-a mai întâmplat și altă dată, dar i-au urmărit zborul cu speranța regăsirii.

CS Crișul Oradea:

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la Andrei Cristian Drăghici 🖤, cel care a fost sportivul și campionul Clubului Sportiv Crișul Oradea. A început cursurile de înot la vârsta de 9 ani, a trecut mai târziu la secția de polo unde a devenit multiplu campion național. Fiind promovat la echipa noastră de seniori a fost remarcat de Corona Sportul Studențesc unde s-au și transferat dealtfel. A jucat la juniori și pentru Steaua București un sezon iar în următorul an a trecut la Clubul Dinamo București. Ni-l vom aminti mereu ca un sportiv extrem de ambițios, muncitor, cu un suflet cald și un coleg drag.
Pentru cei care doresc să îşi ia rămas bun de la Andrei Cristian Drăghici, slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 30 martie, ora 13:00 de la Capela orăşenescă din Cimitirul Municipal „Rulikowski”.
🙏 Clubul Sportiv Crișul Oradea transmite condoleanțe familiei mult prea greu încercate de această tragedie.

About Author