Ionuț Lupaș își reconfirmă valoarea națională


În perioada 8-10 aprilie în localitatea Blejoi (jud. Prahova) s-a desfășurat Campionatul national de Powerlifting – Echipat organizat de Federația Română de Powerlifting , condusă de președintele Pănăzan Ovidiu. Clubul Sportiv s-a prezentat la această competiție cu un număr de 7 sportivi, antrenați de multiplul campion Florin Ionuț Lupaș. Rezultatele secției de powerlifting din cadrul Clubului Crișul au fost remarcabile, obținând 24 de clasări pe podium. Florin Ionuț Lupaș la categoria seniori +120 kg a cucerit 4 locuri I la genuflexiuni, împins din culcat, îndreptări și total. Vlădica Răzvan Eduard a obținut 4 locuri I la categoria -120 kg junior I la genuflexiuni, îmins din culcat, îndreptări și total, respectiv 1 loc III la categoria de seniori -120 kg la proba de împins din culcat. Una din sportivele recent transferate la clubul Crișul , Zamfirescu Alexandra la categoria de junior feminin -47 kg 4 locuri I la genuflexiuni, împins din culcat, îndreptări și total, iar la seniori feminin alte 4 locuri I la genuflexiuni, împins din culcat, îndreptări și total. Sferle David Dumitru a cucerit 4 locuri II la genuflexiuni, împins din culcat, îndreptări și total. Toma Georgiana Florentina la categoria seniori feminin -76 kg a obținut 3 locuri III la probele împins din culcat, îndreptări și total. Lupaș Laura Ioana (sora multiplului campiuon Florin Ionuț Lupaș) a obținut 4 locuri III la genuflexiuni, împins din culcat, îndreptări și total în cadrul categoriei de seniori feminin -84 kg. Rezultatul cel mai remarcabil al competiției a reprezentat-o decernarea cupei pentru cel mai valoros senior al competiției, astfel sportivul și antrenorul secției de powerlifting din cadrul Clubului Sportiv Crișul, Florin Ionuț Lupaș a devenit Campion absolut.

Karate

În data de 9 aprilie, sâmbătă s-a desfășurat la Râmnicu Vâlcea, Campionatul national de Karate interstil. La acest campionat, la care au participat 535 sportivi de la 69 de cluburi, a fost prezent și secția de Karate din cadrul clubului Crișul (antrenor Mezei Tünde), acolo unde sportivul Coita Richard a obținut locul II Bnla acest turneu.
Lupte
Tot sâmbătă, sportivul Alex Gavra (antrenor prof. Nelu Pop), legitimat la Clubul Sportiv Crișul Oradea, a obținut locul III la Cupa României U15 la categoria 100 kg, competiție ce s-a desfățurat la Odorheiu Secuiesc.

“Suntem foarte mândri de rezultatele obținute la competițiile din acest sfârșit de săptămână.Se vede că munca în echipă dă rezultate și acest aspect este ceea ce ne reprezintă. Rezultatele nu se nasc decât prin muncă,seriozitate și perseverență! Ne încântă faptul că mobilizarea antrenorilor și sportivilor duce clubul într-o direcție bună și au înțeles că numai impreună putem construi viața sportivă din orașul nostru! Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor secțiilor noastre!” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crișul Oradea

About Author