Categories Polo

Sunt capabili pe performanțe limitate

CSM Oradea a debutat cu stângul la turneul de Cupa României la polo pe apă – ediția 2022. Echipa antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a cedat în cursul serii de joi (14.04), în confruntarea cu Dinamo București, scor 11-12.

Partida a demarat favorabil CSM-ului, care s-a desprins la 5-2 în primele șase minute de joc efectiv. A urmat un parțial de 4-0 în favoarea bucureștenilor, aceștia preluând conducerea. Dinamo conducea la jumătatea partidei, scor 6-5.

Silvian Colodrovschi și Kiril Rustamov au marcat câte 3 goluri, Mateja Asanovic și Nichita Ilisie au punctat de două ori fiecare, iar Ferenc Czenk a avut o reușită pentru CSM Oradea. David Bota, de la Dinamo București, a înscris de cinci ori în această partidă.

CSM Oradea a învins Politehnica Cluj-Napoca, scor 20-3, în cursul dimineții de vineri (15.04), în Cupa României la polo pe apă – ediția 2021/22, eveniment găzduit la Alba Iulia. Pe reprize: 5-1, 5-0, 6-1, 4-1.

Marcatorii echipei în acest meci: Viktor Kovats – 5 goluri, Istvan Szabo 4, Kiril Rustamov și Darian Luncan câte 3, Silvian Colodrovschi 2, Ferenc Czenk, Murat Shakinov, Cristi Dobre – 1 gol fiecare.

Amintim că în primul meci, CSM-ul a cedat la limită în confruntarea cu Dinamo București, scor 11-12. Așadar, echipa antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu s-a clasat pe locul al 2-lea în Grupa B și a avansat în semifinalele competiției. Adversar va fi Steaua București.

Meciul se dispută în cursul serii de vineri, cu începere de la ora 20:00, în transmisiune directă pe canalul YouTube FRPolo TV.

About Author