Categories Baschet

Victorie de senzație pentru bihoreni

Ultima etapă a sezonului regulat la baschet masculin a adus o reușită de senzație pentru CSM U Oradea. Bihorenii au reputat un succes clar care le-a asigurat în același timp și locul secund în clasament cu scorul de 101-85 (20-19, 25-19, 29-20,27-27) în deplasare la Voluntari.

Roș-albaștrii și-au arătat superioaritatea din debut, atunci când și-au luat în serios rolul de favoriți, au dominat jocul pe parchet cu o organizare net superioară. De asemenea pentru prima dată după mult timp, procentajele jucătorilor orădeni au arătat foarte bine, unitatea de grup și dorința de a demonstra că rămân o forță a campionatului fiind decisive.

Richard și Green au tras echipa după ei, Holt și Bickauskisreușind prestații încântătoare, demonstrtând totodată cu știu juca în folosul echipei. Rezultatul, munca orădenilor în ultimele meciuri a fost răsplătită cu un loc secund pe deplin meritat. În meciul tur, Voluntariul a avut și +24 dar nu au știut gestiona avantajul. De astă dată nu au mai reușit o prestație asemenătoare. În partea a doua a ieșit la rampă și Ogden, la una dintre prestațiile pozitive de când a venit la Oradea. Barro de la gazde a ratat din toate pozițiile, Moldoveanu nus-a arătat în apele lui iar oaspeții au profitat din plin. Chiar și Markovic a reușit să-și ridice nivelul jocului, lucru încântător pentru un jucător ieșit din formă în ultima perioadă. Finalul a fost gestionat în stil de mare campioană de roș-albaștrii care vor avea un avantaj moral față de Voluntari în viitoarele confruntări care vor urma.

Cei mai eficienți jucători ai oaspeților, Richard 24 puncte, Holt 17 și Green 15. CSM CSU Oradea a avut un bilanț general de 23 victorii și 7 înfrângeri în sezonul regulat și s-a clasat pe locul al 2-lea. Urmează playoff-ul programat să demareze pe data de 3 Mai anul curent.

About Author