Categories Handbal

Handbaliștii bihoreni tot mai aproape de baraj

CSM Oradea a învins CSM Făgăraș, scor 32-26, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Partida a avut loc sâmbătă (30.04), la Arena Antonio Alexe.

Prima jumătate a fost echilibrată, ambele protagoniste fiind inspirate în faza de atac. CSM Oradea a plecat în avantaj la vestiare, scor 17-15. Situația s-a schimbat în repriza secundă, atunci când defensiva gazdelor a funcționat mult mai bine. Bihorenii s-au desprins decisiv și au înregistrat o victorie convingătoare.

Szabo a marcat de 11 ori pentru învingători. Oargă și Farcaș au înscris câte 5 goluri, Munteanu și Szasz au punctat de câte 3 ori, Starchenko și Breban au marcat de câte 2 ori fiecare, iar Mledenciu a înscris un gol. În replică, Cupu a marcat 9 goluri, iar Constantinescu a înscris în 7 rânduri.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 20 puncte, se menține pe locul al 3-lea și se desprinde decisiv de gruparea din Făgăraș, echipă ce rămâne cu 16 puncte acumulate.

Formația antrenată de George Tăutu mai are un meci de disputat, în deplasare, cu CS Medgidia. Partida este programată pentru sâmbătă (07.05), la Medgidia. Orădenii rămân în calcule pentru barajul de promovare în Liga Națională.

About Author