Categories Fotbal

Lotus succes și calcule pentru barajul de promovare

Baza Lotus din Sânmartin a gazduit miercuri 4 mai etapa a 6-a a play-off-ului Ligii a3-a de fotbal, Setria a 10. S-au întâlnit Lotus Băile Felix și CAO 1910 Oradea. la finele unui joc destul de animat, gazdele au reputat un succes cu scorul de 1-0 (1-0) prin reușita lui Patrick Blăgea. A fost o execuție perfectă a unui jucător obișnuit mai nou cu golul.

Jocul a debutat într-o notă de echilibru, orădenii încercând să pună presiune pe adversar încă din start fără a le lăsa spații la dispoziție. decealaltă parte mai experimentați, gazdele s-a apărat ermetic, încercând să forțeze pe contraatac prin Pop sau Meșter acesta din urmă cu o viteză net superioară.

Oaspeții au solicitat o lovitură de la 11 metri atunci când Chitaș a fost talonat ușor dar centralul a lăsat jocul să continue. Arsene sau Copil, fundașii de bandă ai organizatorilor le-au pus probleme vizitatorilor, dar la finalizare execușiile au fost modeste. la o fază banală, Ardelean pierde ușor duelul pentru balon la mijlocul terenului, Blăgea interceptează și de la 22 metri, îl execută perfect pe Barabaș, simplu spectator. Contactele pentru balon sunt dese și dure, ambițiile sunt mari, dar orădenii pur și simplu au mari probleme la construcție, linia mediană măcinând în gol, iar Chitaș este mult prea individualist, el jucând pentru el doar nu în folosul echipei.

Pauza aduce un pic de liniște în tabăta Lotusului, CAO iese de la cabine deciși să revină pe tabelă. Jurj are prima oprtunitate dar este ezitant. în același timp mingile utile nu ajung la atacanți. se trece peste faza de construcție, iar jocul nu arată deloc bine. Apar schimbări, noi intratul M. Ion are două acțiuni individuale, dar este blocat. Cea mai mare șansă este irosită de Ion care cu capul din patru metri reia în portarul Beke, cel care a crescut mult în valoare în ultima perioadă. Ghiț încearcă să închidă meciul cu schimbări defensive, în timp ce Fărcaș aruncă în luptă tot ce are mai bun.

Din păcate, suferindă, CAO nu știe să atace când spațiile sunt limitate, fiind peciculoși la fazele fixe doar. Pintea și oros sunt fundașii care câștigă toate duelurile aeriene și tabela rămâne neschimbată. Finalul găsește gruparea orădeană în atac, în timp ce pe contră Blăgea putea închide difinitiv jocul, singur cu Barabaș a șutat peste.

În urma acestui succes, Lotus practic a reintrat în cărțile calificării la baraj, ultimele jocuri oficiale urmând a fi decisive.

Clasament:

  1. CS Minaur Baia Mare 6 4 1 1 11-3 8 55
  2. Asociaţia Club Sportiv CAO 1910 6 2 0 4 4-6 -2 45
  3. CS Lotus Băile Felix 6 4 1 1 6-6 0 42
  4. ACS FC Someşul Dej 6 0 2 4 1-7 -6 37
  5. Etapa viitoare CAO 1910 – Someșul Dej, Minaur Baia Mare – Lotus.

Lotus: Ed. Beke – Cr. Copil, Al. Pintea, Cr. Oros, M. Arsene, P. Blăgea, M. Popa, V. Costea (81 Sg. Ciocan), Șt. Meșter (59 S. Cucu), C. Sîrbu (87 S. Nogo), Fl. Pop. Antrenor: Gheorghe Ghiț
CAO: A. Barabaş – C. Jurj, Cl. Petruș, D. Stan, M. Kovacs, G. Cherman (17 A. Gheorghiţă), R. Gunie (81 D. Cîrjan), R. Ardelean (63 M. Ion), Ad. Popa (63 P. Chiș-Toie), Fl. Chitaș (63 A. Chindlea), Sg. Jurj. Antrenor: Florin Farcaș

About Author