Orice efort pentru medalie trebuie remarcat

Instructorul și totodată sportivul secției de powerlifting din cadrul Clubului Sportiv Crișul Oradea, Florin Ionuț Lupaș a participat în acest weekend la Campionatul European de Powerlifting – Echipat desfășurat în localitatea Plzen (Cehia), fiind însoțit de coordonatorul de secții dl. Tulkos Rómeó, care a ocupat și funcția de instructor asistent.
Delegația echipei naționale de powerlifting a cucerit în total 31 medalii, dintre care 2 medalii de bronz au fost obținute de sportivul clubului Crișul, Florin Ionuț Lupaș, la probele de genuflexiuni și îndreptări, la categoria greilor +120 Kg seniori. Este important de precizat și faptul că România, la acest Campionat European s-a situat pe locul III în Clasamentul pe națiuni la Juniori.
“Așa cum am declarat la plecarea lui Florin, că se va întoarce cu medalii, nu m-am înșelat. Cunoscând capacitatea lui de sportiv și caracter eram convinsă că așa cum a făcut-o și anul precedent, va urca din nou pe podium, chiar dacă a fost foarte greu să concureze cu greii europei la această disciplină sportivă. A cucerit 2 medalii de bronz la seniori, care reprezintă un rezultat foarte important și pentru clubul nostru. Îl felicit în numele conducerii clubului atât pe el cât și întreaga delegație!” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crișul Oradea

About Author