Categories Fotbal

Florin Fărcaș: Suntem mândrii de toți cei implicați în proiect

Aproape de finalul sezonului în Liga a 3-a, Florin Fărcaș antrenorul celor de la CAO 1910 Oradea a făcut o declarație publică care trebuie menționată:

Acești băieți merita aplaudați !!!⚽️👏👏👏👏👏👏 Un loc de baraj bine meritat !!!
Țin sa mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și au fost alături de noi !
Mulțumim conducerii, mulțumim băieților pentru sacrificiul și munca depusă zi de zi , o munca extraordinara plină de realizări și satisfacții .
S-a creat un grup , o echipa foarte tânăra , o familie … s-au susținut împreuna , s-au ajutat , s-au încurajat , au suferit , dar azi ei ,acei jucatori minunați aduna cu mândrie roadele muncii lor de zi cu zi .
Dar uite … ca azi ne bucurăm cu toți împreuna de realizările obținute de ei și santem mândrii de toți cei implicați in acest proiect .
Aceasta echipa tânăra a încercat și va încerca sa redea Fotbalului Bihorean ceea ce merita , adică … speranța ca se poate și mai mult și mai bine .
Nu ne judecați dacă nu vom reuși , deși meritați sa o faceți când trebuie , dar acum in acest moment acești copii nu merita , ei și-au depășit toate asteptarile și de aceea trebuie susținuți si incurajati pentru ce au obținut pana aici .
Aceasta echipa, acești băieți au demonstrat ca și fără experiența și maturitate se pot face și realiza lucruri mărețe . Sa știți ca nu a fost ușor , ei au simțit asta , dar tot timpul ei au înțeles ca nimic nu se poate fără disciplina, munca și responsabilitate .
Va promitem ca vom încerca sa dam totul pentru acest fenomen atât de iubit și îndrăgit – fotbalul !⚽️⚽️⚽️

About Author