Categories Handbal

Nu fac față unor adversari din primul eșalon

CSM Oradea a debutat la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională la handbal masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de George Tăutu a fost învinsă de CSM Bacău, scor 26-35. Meciul a avut loc vineri (20.05), la Ghimbav, județul Brașov.

Jocul a fost controlat de moldoveni. Aceștia s-au desprins decisiv încă din prima repriză. Scorul la jumătatea partidei era de 21-10 în favoarea lui CSM Bacău. Repriza a 2-a a fost adjudecată de orădeni, aceștia reușind să înscrie de 16 ori, în timp ce băcăuanii au mai înscris de 14 ori.

Farcaș a fost principalul marcator al lui CSM Oradea. El a punctat de cinci ori. Breban l-a secondat cu patru reușite. Bihorenii au avut 11 marcatori în această confruntare. De cealaltă parte, Bujor și Dospinescu au marcat câte opt goluri pentru CSM Bacău.

În celălalt meci al zilei de deschidere la turneul de baraj, SCM Politehnica Timișoara a depășit CSM Sighișoara, scor 36-27.

CSM Oradea a înregistrat cea de-a 2-a înfrângere în cadrul turneului de baraj pentru promovarea în Liga Națională la handbal masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de către George Tăutu a fost depășită de SCM Politehnica Timișoara, scor 23-38.

Meciul a avut loc sâmbătă (21.05), la Ghimbav, județul Brașov. Partida a fost controlată de bănățeni. Aceștia s-au desprins la 18-12 până la jumătatea confruntării. Ecartul a crescut semnificativ în partea a 2-a. De altfel, CSM-ul a întâmpinat probleme în ambele faze ale jocului disputat în compania unei echipe venite din primul eșalon al României.

Breban a marcat cinci goluri, iar Szasz și Szabo au înscris de câte patru ori pentru CSM Oradea. Alți șase sportivi au punctat pentru echipa lui George Tăutu. De cealaltă parte, Trif a marcat de șase ori.

CSM Oradea are două înfrângeri din tot atâtea partide disputate la turneul de la Ghimbav. În ziua de deschidere orădenii au fost învinși de CSM Bacău, o altă primdivizionară. Următorul meci are loc duminică (22.05), ora 11:00. Adversar va fi CSM Sighișoara, echipă clasată în urma orădenilor în playoff-ul Diviziei A.

About Author