Din nou medalii pentru judo-ul bihorean

}n perioada 20-22 mai 2022 la Sibiu in Sala Polivalenta Transilvania s-a desfasurat Finala Campionatului National de judo pentru Juniori 4 (U15) si Copii 2 (U13), la startul careia au luat parte un numar de 661 de sportivi (la U15 – 337 de sportivi si la U13 – 324 de sportivi), printer ei si un numar de 22 de sportivi de la LPS-CSS “Bihorul” Oradea, pregatiti de profesorii Olimpia Ianc, Alexandru Goncearenco, Andreea Mateas si Nagy Stelian.
In prima zi a competitiei au concurat juniorii 4, sportivii U15, unde Nagy Talida a obtinut locul doi si medalia de argint la categoria -40 kg, iar Busanu Ciprian (cat. -46 kg) si Belenyesi Berenice ( cat. -63 kg) s-au clasat langa podium pe locurile cinci, pierzand medaliile de bronz, in finalele mici, dupa ce au fost invinsi si in semifinalele categoriei lor
In a doua zi a competitiei au concurat pe tatami sportivii copii 2 (U13), la aceasta categorie de varsta, si sportiva Alexandra Cimpan a obtinut locul 2, medalie de argint, la categoria -57 kg.
Evolutii bune au mai avut si urmatorii sportivi, dar care din pacate nu au urcat pe podium:
Popa Georgiana Loc VII U15 63 kg
Banoi Ayan Loc VII U13 50 kg
Mocan Razvan Loc VII U13 +60 kg

Rezultatele micilor judoka de la LPS-CSS Bihorul Oradea, sunt multumitoare avand in vedere faptul ca majoritatea sportivilor sunt la prima lor Finala de  Campionat National. 

Saptamana aceasta, sambata 28 mai, sportivii de la LPS-CSS Bihorul Oradea vor participa la “ Cupa 1 Iunie” ce se va desfasura in Sala de Jocuri a LPS Oradea, iar in data 3-5 iunie, la Brasov, va avea loc Finala Campionatului National de Copii 1 (U14) si Copii 3 (U12).

About Author