Categories Polo

CSM Oradea își mărește patrimoniul

Clubul Sportiv Municipal (CSM) va lua în administrare Bazinul Olimpic descoperit și Bazinul de sărituri descoperit din incinta Aquapark Nymphaea Oradea.

Consilierii locali au aprobat azi, 26 mai, retragerea din concesiunea Administrației Domeniului Public S.A. și darea în administrarea CSM a unor bunuri proprietatea municipiului Oradea, precum și stabilirea sediului social al CSM în incinta Sălii de sport Polivalente de pe str. Traian Blajovici, nr. 24.

Primarul Florin Birta a exlicat în cadrul conferinței de presă de azi care a fost motivația acestei schimbări: „Acestea vor fi date în administrarea CSM pentru a fi folosite eficient. Bazinul de sărituri era mai mult închis pentru siguranța celor care vizitau aquapark-ul. Așa cum se știe, Oradea a avut tot timpul o secție de sărituri, care a adus performanțe. Acum, prin preluarea acestui bazin, CSM își va înființa în cel mai scurt timp o secție de sărituri care va folosi acest bazin. Pe de altă parte, bazinul olimpic descoperit este necesar programelor de înot pe care le asigură CSM și Primăria Oradea și echipele de polo care își desfășoară activitățile aici. Înotul este din ce în ce mai iubit în Oradea.

Astfel, un lucru foarte bun este că vom avea 3 bazine disponibile, două olimpice și bazinul acoperit, în care se vor putea antrena toți cei care doresc. În plus, putem găsi soluții, inclusiv pe timp de iarnă, să acoperim cu un balon acest bazin exterior, pentru a putea fi folosit și în sezonul rece”.

About Author