Noi medalii pentru karateka orădeni

În urmă cu câteva zile s-a desfăşurat la Zvornik (Bosnia Herţegovina) Grand Prix-ul Internaţional de Taekwon-do, care a reunit la start 350 sportivi de la 36 de cluburi, din Austria, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Grecia, Italia, Macedonia, România, Serbia, Ungaria, şi Bosnia Herţegovina.
Ţara noastră a fost reprezentată de clubul clujean All Motion şi clubul orădean condus de Tulkos Romeo 5DAN , King do-Lions.
Acesta din urmă a participat cu 4 sportivi, pregătiţi de instructorul Magyar Zsolt 3DAN, care au obţinut 5 medalii: Creţu Laura locul I la tull (exerciţii de formă), respectiv II la luptă juniori feminin -58Kg, Gavriluţ Rareş Casian locul I la tull juniori masculin 6-5 Gup respectiv locul III la luptă jun.masc. +75Kg, Ursu Teodora locul I la tull juniori feminin 6-5 Gup, din păcate Maier Mark Cristian a ocupat doar locul IV , astfel el nu a reuşit de data aceasta să urce pe podium.

“A fost o competiţie cu nivel înalt, fiind sportivi şi din echipele naţionale ale ţărilor participante, aşa că nu pot decât să felicit evoluţia şi rezultatele sportivilor antrenaţi de instructorul Magyar Zsolt şi sunt convins că în viitor rezultatele lor vor fi şi mai bune!”-Tulkos Romeo, preşedintele clubului.

About Author