Categories Alte sporturi

Din păcate fără niciun titlu național

Sambata si duminica, Sala Polivalenta din Complexul Sportiv Dinamo Bucuresti, a fost o gazda primitoare pentru Judo-ul romanesc, locatie unde s-a desfasurat Cupa Romaniei la seniori (sambata) si Campionatul National de lupta la sol – Ne Waza (duminica).
La cele doua competitii de seniori au participat 130 de sportivi, inclusiv componentii Loturilor Nationale, lipsind motivat sportivii angrenati in sustinerea examenele de bacalaureat, precum si componentii Loturilor Nationale de cadeti, care au Campionatele Europene in aceasta saptamana.
In cele 2 zile de concurs, sportivii sectiei de judo de la CSM Oradea, au obtinut 6 medalii, din care 4 au fost de argint si 2 de bronz, alti 3 sportivi clasandu-se langa podium, pe locul 5, dupa infrangerea din Finalele mici, astfel:

Cupa Romaniei Seniori:

Loc II (medalii de argint) – Robert Boldis 73 kg
– Alex Cret 100 kg
– Daniel Matei +100 kg

Loc III (medalii de bronz) – Ioan Dzitac 73 kg

Loc 5 – Adrian Olaru 66 kg
– Razvan Bodea 90 kg

Campionatul National Ne Waza (Lupta la sol) Seniori:

Loc II (medalii de argint) – Adrian Olaru 66 kg

Loc III (medalii de bronz) – Alex Cret +81 kg

Loc 5 – Ioan Dzitac 81 kg

Numarul de medalii este conform obiectivelor propuse, singurul lucru care nu ne multumeste, este faptul ca nu am reusit nici o medalie de aur.
Sansele reale le aveam la ctg 66 kg, acolo unde Adrian Olaru a primit din partea arbitrilor o descalificare total eronata si nejustificata in semifinala categoriei 66 kg, descalificare care l-a scos din pacate si din cursa pentru bronz.

About Author