Continuă campania de achiziții a CSM Oradea

Valentin Ivancenco a semnat un angajament cu echipa de handbal CSM Oradea. Acesta sosește de la CSA Steaua București.

În vârstă de 24 ani, înalt de 1.89 metri și cântărind 80 kilograme, Ivancenco se află la cea de-a 2-a experiență în handbalul românesc. El evoluează pe post de centru.

Originar din Republica Moldova, jucător născut în anul calendaristic 1998, Valentin a jucat pentru ȘSSH Chișinău între 2007 și 2017. Alături de această grupare a evoluat la diferite categorii de vârstă pe plan național în țara vecină și a debutat la nivel internațional, jucând în Challenge Cup.

Au urmat două sezoane alături de Kartina TV Tiraspol, echipă cu care a evoluat atât în campionatul din Moldova, cât și în Challenge Cup. El a înregistrat participări în competițiile menționate pe parcursul stagiunilor 2017/18 și 2018/19. În vara anului 2019 s-a alăturat echipei Steaua București. Ivancenco a petrecut trei sezoane alături de gruparea militară.

De asemenea poloitul Mihnea-Andrei Gheorghe este noul component al echipei de polo pe apă CSM Oradea. Acesta se întoarce la echipa pentru care a jucat în perioada 2015/17.

În vârstă de 28 ani, evoluează pe post de extremă/inter stânga și măsoară 1.90 metri. Mihnea are deja o bogată experiență în jocul de polo din țara noastră. El a debutat alături de Steaua București în urmă cu mai bine de un deceniu, mai exact în 2011 și a evoluat la această grupare până în vara anului 2015. În vara acelui an a semnat cu CSM Oradea, formație alături de care a petrecut două sezoane.

Gheorghe a revenit la formația militară în 2017, iar de atunci a câștigat patru titluri de campion al României și tot atâtea cupe naționale. De asemenea, a acumulat o bogată experiență internațională, în cupel europene, respectiv în programul echipei naționale a României.

About Author