Bronz pentru voleiul șteian

Bronz pentru voleiul șteian

Echipele de beach-volley feminin senioare a CSU Oradea au acces pentru al doilea an consecutiv în careul de ași a Cupei României, competiție disputată în acest an la Sibiu, în perioada 7-10 iulie.
Tandemurile formate din Roxana Haidu-Cătălina Bosuioc și Mădălina Pura-Blaj Giulia au fost la un meci distanță de finala mare. Ambele echipe au pierdut la limită, 1-2, accesul în ultimul act, după jocuri extrem de disputate. Cele două echipe s-au întâlnit în finala mică, din nou, după Arad Open, unde câștig de cauză au avut perechea formată din studentele originare din Ștei, Mădălina Pura-Giulia Blaj. La Sibiu, cele două jucătoare au trebuit să se recunoască învinse, perechea Roxana Haidu-Cătălina Bosuioc reușind astfel să-și revanșa, cu scorul de 2-0 pe seturi.
Următoarea participare pentru echipele de beach-volley antrenate de Mariana Szabo-Alexi va fi la Fun Arad Open, competiție ce se va derula în perioada 29-31 iulie. Acest turneu va fi ultimul înaintea participării la Campionatul Național Brizo, rezervat senioarelor, ce va fi găzduit în acest an de baza sportivă de lângă lacul Aroneanu din Iași.