Categories Handbal

Handbaliștii orădeni sunt în grafic cu pregătirea

Secțiade handbal masculin a CSM Oradea, nou promovată în Liga Națională își continuă partea a doua a pregătirii pe plan local. Bihorenii conduși de pe banca tehnică de George Tăut și Cosmin Liberț efectuează zilnic câte două antrenamente, primul bazat pe alătergări pe stadion și cel de-al dloilea tactic în Arena Antonio Alexe. Lotusl de jucători este somplet, o dirință a principalului este de a mai reuși să legitimeze cel puțin un jucător cu care să atace noul sezon din Liga Zimbrilor, cele 30 etape fiind foarte multe, plus Cupa României. În această perioadă de acumulări se urmărește ca parametri fizici să fie îmbunătățiți, preparatorul fizic având un rol foarte important pentru fiecare dintre componenții echipei. Deși inițial primul amical era programat pe data de 12 august cu Poli Timișoara, orădenii caută un adversar din Ungaria ân perioada 7 sau 8 august. Au lansat invitația pentru trei cluburi, așteptând răspunsul favorabil indiferent unde vor să joace, acasă sau în deplasare.

„Băieții răspund foarte bine la antrenamente, sunt mulțumit de implicarea lor și noi urmărim acum perioda în care să ne pregătit cât mai aproape de ceea ce dorim să jucăm. Cred că trebuie apreciat faptul cîă am reușit să închegăm o echipă în doar zece zile, o serie de jucători cu caracter care și-au dat acordul să vină la Oradea. Am mai spus-o, este o provocare și pentru mine personal, îmi doresc să reușesc și cu ajutorul sponsorilor să ne îndeplinim obiectivul. Ne așteaptă un sezon dificil, timpul este scurt și trebuie să fim pregătiți cât mai bine pentru start. Avem condiții bune, căutăpm adversari pentru meciuri amicale și sperăm să nu dezamăgim” avem să spună George Tăut.

Având în vedere poziționarea geografică aproape de granița cu Ungaria, orice meci amical este bine venit, indiferent de numele adversarului, iar o dată cu începerea jocurilor oficiale, situația trebuie gestionată cât mai eficient, având în vedere faptul că Oradea are un număr limitat de jucători iar variantele de rezervă de la echipa secundă nu prea există.

About Author